SREČANJA, IZLETI IN LETOVANJE 2019

JANUAR 

V ČETRTEK, 17.01.2019: KOPANJE V "ZDRAVILIŠČU RADENCI" AJDA. 
AVTOBUS JE ODPELJAL IZ BRESTERNICE OB 8.15 IN IZ KAMNICE OB 8.30 URI. KOPALI SMO SE PRIBLIŽNO TRI URE. NA POTI DOMOV SMO SE USTAVILI ŠE V GOSTILNI, PICERIJI IN PIVOVARNI "KOSTANJ" V GORNJI RADGONI, KJER SMO SI PRIVOŠČILI ŠE DOBRO KOSILO. KOPANJE ZA ČLANE JE PLAČALO DRUŠTVO, TAKO KOT VSAKO LETO DOSLEJ. 

V NEDELJO, 20.01.2019: POHOD OB POLNI LUNI.
TUDI LETOS BOMO ORGANIZIRALI POHOD OB POLNI LUNI, KI JE POSTALA ŽE TRADICIJA NAŠEGA DRUŠTVA. ZBRALI SE BOMO V KAMNIŠKI GRABI, PRI DRUŽINI WUDLER OB 17.00 URI. HODILI BOMO POČASI TAKO, DA BO POHOD PRITEGNIL NE SAMO IZKUŠENE POHODNIKE PAČ PA TUDI DRUGE ČLANE, KI SE MED NAMI DOBRO POČUTIJO. VSTRAJNOST IN VOLJA PA BOSTA PRIPOMOGLA, DA SE BOMO NA POTI DOMOV USTAVILI ŠE NA KMETIJI "BOBIČ" KJER SI BOMO PO NEKAJ URNI HOJI PRIVOŠČILI ŠE DOBER DOMAČ NAREZEK IN DOBRO KAPLJICO.
VSE, KI VAS KARKOLI ZANIMA GLEDE POHODA PA POKLIČITE NA TEL. ŠT. BLAŽA WUDLERJA 051 244 359

OPAZOVATI BO MOGOČE POPOLN LUNIN MRK ( v nedeljo, 20.01.2019 ponoči). VENDAR TA NE BO OBIČAJEN, SAJ BO HKRATI TUDI POLNA LUNA, OB TEM PA BO PLANET TUDI NAJBLIŽE ZEMLJI. LUNA BO ZARADI MRKA ŽARELA V RDEČI BARVI, ZATO ASTRONOMI POJAV IMENUJEJO SUPER KRVAVA LUNA. PRAVIJO, DA JE PLANET ZEMLJA IN NJEN NARAVNI SATELIT LUNA TAKRAT ODDALJENA LE 360.000 KILOMETROV. KRVAVA LUNA SE POJAVI, KADAR IMAMO POPOLN LUNIN MRK. LUNA JE TAKRAT V SENCI ZEMLJE, ZATO SE SVETLOBA NE MORE ODBIJATI OD NJE IN BI PRAVZAPRAV MORALA BITI NEVIDNA. KLJUB TEMU PA DEL SONČEVE SVETLOBE V ZEMLJINI ATMOSFERI LUNO VSEENO DOSEŽE, PRI ČEMER SE VEČINA MODRE SVETLOBE ZARADI KISIKA IN OZONA V OZRAČJU RAZPRŠI, OSTANEJO PA ODTENKI RDEČE BARVE - OD TOD TUDI POIMENOVANJE KRVAVA LUNA.
Povzeto iz dnevnega časopisja)!
V SLUČAJU SLABEGA VREMENA POHOD ODPADE, ENOSTAVNO NI ZANIMIV, KER NE DOŽIVIŠ BISTVA POHODA (POLNE LUNE), PREKRASNE LUNINE SVETLOBE TOKRAT OBARVANO V RDEČE!

ŽAL POHODA TOKRAT NI BILO, KER NI BILO POHODNIKOV!


FEBRUAR 
  

ČETRTEK, 14.02.2019 - DAN ZALJUBLJENIH "VALENTINOVO". DRUŽILI SE BOMO V GOSTIŠČU "SOBOČAN", KJER NAS BOSTA SPREMLJALA NAŠA MUZIKANTA "DUŠAN IN TONJA". ZBRALI SE BOMO OB 13.00 URI.
CENA JE 18 €
VKLJUČUJE PA: KOSILO IN DOBRO GLASBO
PRIJAVE SE ZBIRAJO V PISARNI DRUŠTVA VSAKO SREDO, VLJUDNO VABLJENI!

MAREC

TOREK, 05.03.2019: PUSTOVANJE V OKREPČEVALNICI "ŠARENAC", SREDNJE 19A, V BRESTERNICI. ZBEREMO SE OB 13.00 URI.
CENA JE 18 €
Vključuje: KOSILO, TRADICIONALNI PUSTNI KROF IN GLASBO.
VABLJENI V ČIM VEČJEM ŠTEVILU, DOBRODOŠLE MASKE. NAJBOLJŠE BODO TUDI NAGRAJENE.

APRIL

PETEK, 26.04.2019: OBČNI ZBOR DRUŠTVA UPOKOJENCEV KAMNICA-BRESTERNICA-GAJ, KI BO TOKRAT V VELIKI DVORANI KRAJEVNE SKUPNOSTI KAMNICA. 

MAJ

ODHOD V TOREK ZVEČER OB 22.00 URI!
V TOREK, 28., SREDO, 29. ČETRTEK, 30. IN V PETEK, 31.05.2019: 4-DNEVNI IZLET V ZAHODNO SRBIJO

ZLATIBOR, NARODNI PARK TARA, DRINA IN ŠARGANSKA OSMICA 
ODHOD NAJPREJ IZ BRESTERNICE IN POTEM IZ KAMNICE, TOREK, 28.05.2019 OB 22:00 URI ZVEČER TER NOČNA VOŽNJA PREKO HRVAŠKE, VALJEVA IN BAJINE BAŠTE (z vmesnimi postanki za zajtrk) DO JEZERA PERUČAC, NAJZANIMIVEJŠI KRAJ NA REKI DRINI.

1. DAN (29.05.,): PLOVBA PO JEZEU PERUČAC - SAMOSTAN RAČA - NARODNI PARK TARA
OGLEDALI SI BOMO 365m DOLGO REKO, KI JE SIMBOLIČNO POIMENOVANA TUDI "GODINA". VKRCALI SE BOMO NA LADJO IN SE PODALI ŠE NA PRIBLIŽNO 3-URNO PLOVBO PO JEZERU PERUČAC IN KANJONU DRINE. NA LADJI BODO POSTREGLI KOSILO. PO IZKRCANJU NADALJUJEMO POT DO BAJINE BAŠTE IN ZNAMENITEGA SAMOSTANA RACA. OGLED KOMPLEKSA IN VOŽNJA PO SLIKOVITI POKRAJINI NARODNEGA PARKA TARA NA ZLATIBOR. NASTANITEV V "HOTELU IRIS" NA ZLATIBORU. VEČERJA IN NOČITEV.

2. DAN (30.05.,): MOKRA GORA - DRVENGRAD - ZLATIBOR
PO ZAJTRKU SE BOMO ODPRAVILI DO VASICE MOKRA GORA IN SE PODALI NA VOŽNJO Z VLAKOM "NOSTALGIJA", V PRIJETNEM AMBIENTU VLAKA IN NEOKRNJENE NARAVE. SLEDI VOŽNJA PO ENI OD NAJBOLJ ZANIMIVIH MUZEJSKIH ŽELEZNIC V EVROPI, ŠARGANSKI OSMICI. NA 15km DOLGI PROGI NAS ČAKA KAR 22 PREDOROV IN VEČ KOT 5 MOSTOV, TER ČUDOVITA POKRAJINA. SLEDI ŠE OGLED ETNO VASICE DRVENGRAD, KI JO JE ZA SNEMANJE FILMOV ZGRADIL REŽISER EMIR KUSTURICA. SLEDI KRATKA PROJEKCIJA FILMA IN OGLED MESTECA Z DEGUSTACIJO ŽGANJA. PROSTO ZA KOSILO IN SAMOSTOJNE OGLEDE, NADALJEVANJE VOŽNJE DO ZLATIBORJA TER OGLED MESTA. PROSTO ZA UŽIVANJE V HOTELU SPA IN WELNES. HOTEL IMA NOTRANJI BAZEN, KI GA BOMO SEVEDA LAHKO KORISTILI VSI TISTI NAJBOLJ VROČI. SLEDI VEČERJA OB SPREMLJAVI NJIHOVE GLASBE V ŽIVO.

3. DAN (31.05.,): ZLATIBOR - BIJELJINA IN ETNO SELO "STANIŠIČI" - SLOVENIJA 
PO ZAJTRKU ODJAVA IZ HOTELA IN ZAČETEK VOŽNJE PROTI BOSNI IN HERCEGOVINI DO MESTA BIJELJINA, KJER SE V BLIŽINI NAHAJA ETNO VASICA STANIŠIČI. V NJEJ SO PREDSTAVLJENE TIPIČNE KMEČKE HIŠE Z OBMOČJA. SPREHODILI SE BOMO PO VASI, NATO PA NAM BODO TUDI POSTREGLI S KOSILOM. SLEDI VOŽNJA PROTI SLOVENIJI, KAMOR BOMO PREDVIDOMA PRISPELI V VEČERNIH URAH.

CENA IZLETA JE 199 €  - AVTOBUS JE V CELOTI ZASEDEN!
CENA ENOPOSTELJNE SOBE PA JE NASLEDNJIH 30 € PO OSEBI!

SAMO ZA INFORMACIJO; ODHOD AVTOBUSA BO NAJPREJ IZ BRESTERNICE (22.00 uri ) IN NATO ŠE IZ KAMNICE
(22.15 uri), V TOREK, 28.05.2019 ZVEČER. ZA PREHOD MEJ JE DOVOLJ OSEBNI DOKUMENT (OSEBNA IZKAZNICA ALI POTNI LIST). DENARNA VALUTA NA HRVAŠKEM (HKN), V BOSNI IN HERCEGOVINI JE KONVERTIBILNA MARKA (BAM) IN V SRBIJI SRBSKI DINAR (RSD). PREDLAGAM VAM, DA SI NABAVITE NEKAJ TEGA DENARJA ZA KAKŠNO KAVICO PO POTI DO TJA. MISLIM PA, DA TUDI Z EURI NE BO PROBLEMA - MENJAVE. 
ZA POT PRIPOROČAM, DA SI VZAMETE SEBOJ KAKŠEN SENDVIČ IN SADJE ZA SREDO DOPOLDAN. POZNEJE KO PRISPEMO DO JEZERA PERUČAC IN SE VKRCAMO NA LADJO, PA NAS ČAKA KOSILO.

AGENCIJA " BRITANNIA TOURS" IZ CELJA S KATERO TOKRAT POTUJEMO PRIPOROČA, DA SI NAREDIMO FOTOKOPIJO OSEBNEGA DOKUMENTA IN SI GA SHRANEMO NEKJE NA VARNO, MED PRTLJAGO (ZA VSAK PRIMER, ČE BI DO ČESA PRIŠLO)!

OBVEŠČAM VSE NAŠE POTNIKE ZA SRBIJO, DA JE PRIŠLO DO NELJUBE NAPAKE ZA KATERO SE VAM VSEM ISKRENO OPRAVIČUJEM IN SICER, DA POTUJEMO V TOREK, 28.05.2019 OB 22.00 URI IZ BRESTERNICE IN NATO ŠE IZ KAMNICE IN NE V PONEDELJEK, 27.05.2019 TAKO KOT JE BILO NAJPREJ OBJAVLJENO IN NAČRTOVANO!!!

ŠE ENKRAT MOJE OPRAVIČILO ZA NAPAKO IN POPRAVEK NA NAŠI STRANI DRUŠTVA TER VAS LEPO POZDRAVLJAM!

Milena

JUNIJ

V ČETRTEK, 20.06.2019:
IZLET V ŠTAJERSKO VULKANSKO DEŽELO "VULKANLAND" AVSTRIJA
ODHOD AVTOBUSA IZ BRESTERNICE 7.05 IN KAMNICE 7.15 URI PROTI MEJNEMU PREHODU ŠENTILJ. V ŠENTILJU SE NAM PRIDRUŽI NAŠ VODIČ G.BOJAN MAŽGON. 
SKUPAJ NADALJUJEMO POT DO ČOKOLADNICE "ZOTTER", KI STAVI NA KVALITETO, BIO SESTAVIN IN PRAVIČNO TRGOVINO. ČAKA NAS POSKUŠINA NEKAJ NAJBOLJ ZNANIH OKUSOV TE POSEBNE ČOKOLADNICE, KI SPADA MED OSEM NAJBOLJŠIH NA SVETU. POLNI SLADKIH OKUSOV SI BOMO OGLEDALI ŠE NJIHOV ŽIVALSKI VRT.

PO OGLEDU BOMO NADALJEVALI POT DO GRADU RIEGERSBURG. SPOZNALI ODLIČEN PRIMER KOMBINIRANJA KULTURNE DEDIŠČINE Z ELEMENTI MODERNIH ATRAKCIJ V KORIST POSPEŠEVANJA TURIZMA. PO VZPONU Z GONDOLO NA GRAD, BOMO NA POLIGONU Z UREJENO TRIBUNO PRISOSTVOVALI ATRAKTIVNI PREDSTAVI PTIC ROPARIC. LETALE BODO TIK NAD NAŠIMI GLAVAMI MI PA BOMO V TEM UŽIVALI (SOKOLI, ORLI, JASTREBI, SOVE itd.)
NA GRADU JE MUZEJ, KI TE POPELJE OD GOTIKE, RENESANSE IN BAROKA. V NJEM JE STALNA RAZSTAVA O ČAROVNIŠTVU - ENEM NAJGROZOVITEJŠEM OBDOBJU NAŠE ZGODOVINE.

NADALJEVALI BOMO POT DO STARE KMEČKE GOSTILNE KAUFMANN V KRAJU WETZELSDORFU, KJER BOMO IMELI KOSILO. NA IZBIRO JE 10 MENIJEV ( JUHA, GLAVNA JED, SOLATA IN SLADICA), KATERE BOMO IZBRALI ŽE NA AVTOBUSU IN JIH BO VODIČ NAROČIL KAR PO TELEFONU. ORGANIZIRANO JE TAKO, DA KO PRIDEMO V GOSTIŠČE, DOBI VSAK SVOJ MENI, KI GA JE POPREJ NAROČIL V AVTOBUSU.

PO KOSILU BOMO OBISKALI 400 LET STARI MLIN NA VODI, KI PONUJA POGLED V ZGODOVINO IN SEDANJOST. V NJEM SO SVOJE ZATOČIŠČE NAŠLE ČLANICE DRUŠTVA KMEČKIH ŽENA "EIGENART", KI NAM BODO PREDSTAVILE SVOJE IZDELKE IN PRODUKTE, KATERE BO MOGOČE TUDI KUPITI.

NA KONCU NAŠEGA ZANIMIVEGA IZLETA PA SI BOMO ŠE NA TURISTIČNI KMETIJI V RATCHENDORFU OGLEDALI NAJVEČJO ČREDO KAMEL V AVSTRIJI, KI JIM DELAJO DRUŽBO ŠE LAME, VODNI BIVOL, OSLI, ŽELVE VELIKANKE IN DRUGO. ZANIMIVA PA JE NJIHOVA IMPRESIVNA ZBIRKA STARIN IN MOTORJEV HARLEY DVIDSON ITD.

CENA PREKRASNEGA IZLETA JE 43 €

V SLUČAJU SLABEGA VREMENA SE IZLET PRESTAVI ZA EN TEDEN (PREJ ALI POZNEJE). O VSEM BOSTE PRAVOČASNO OBVEŠČENI!

PRIJAVE SE ZBIRAJO V PISARNI DRUŠTVA S TAKOJŠNJIM PLAČILOM!

JULIJ

V ČETRTEK, 18.07.2019 GREMO NA PIKNIK V NARAVO IN SICER V RIBIŠKI DOM ZGORNJE KONJIŠČE V RADGONSKI OBČINI. ODHOD AVTOBUSA IZ BRESTERNICE JE OB 8.45 IN IZ KAMNICE OB 9.00 URI. 

CENA PIKNIKA JE 17 €
- vključuje dva menija: mešano meso + sladico ali
- postrv + sladico ter prevoz.

BILI SMO NA PIKNIKU V IDILIČNEM OKOLJU REKREACIJSKEGA CENTRA ZG. KONJIŠČE V APAŠKI DOLINI.
USPELI SMO PRESENETITI UDELEŽENCE PIKNIKA TAKO Z LOKACIJO, DOBRO HRANO, GLAZBO TER PRISOTNOSTJO PREDSEDNIKA KS KAMNICA G. SEBASTJANA JAUŠEVCA, KI JE VSE POČASTIL Z DOBRO KAPLJICO.

BILO NAS JE 57, VSI SMO UŽIVALI V DRUŽENJU, LEPI OKOLICI IN NA PLESIŠČU, KAR SO NAM Z ZADOVOLJSTVOM TUDI POTRDILI.

AVGUST

V SOBOTO, 24.08.2019 LETOVANJE NA MORJU. PO ŠTIRIH LETIH SE ZOPET ODPRAVLJAMO NA LETOVANJE NA MAKARSKO RIVIERO - NATANČNEJE V BAŠKO VODO V HOTEL "HORIZONT"4****. HOTEL JE NA ODLIČNI LOKACIJI OB PROMENADI OKROG 300m JUŽNO OD CENTRA MESTA. PLAŽA JE PRODNATA IN DOLGA KILOMETRE IN KILOMETRE, KJER VSAK NAJDE SVOJ MIR IN NEKAJ ZASE. ČUDOVITA SPREHAJALIŠČA IN LOKALČKI PA TE VABIJO V NJIHOVO ZAVETJE. SAMA PLAŽA JE PORAŠČENA Z BOROVCI IN TAKO SONČNI ŽARKI NE MOREJO PRETIRANO OGRETI DROBNEGA KAMENJA KO ODHAJAŠ V VODO ALI IZ NJE. HOTEL SAM IMA 220 SOB IN JE ZGRAJEN V PETIH NADSTROPJIH. VEČINA SOB IMA STRANSKI POGLED NA MORJE SO KLIMATIZIRANE IN IMAJO BALKON.

CENA 10-DNEVNEGA LETOVANJA JE 735 €
V CENO JE VKLJUČEN AVTOBUSNI PREVOZ V OBE SMERI, 10 X POLPENZION IN TURISTIČNA TAKSA ZA 10-DNEVNO BIVANJE.

AVTOBUS ODPELJE IZ BRESTERNICE V SOBOTO, 24.08.2019 OB 4.00 URI ZJUTRAJ IN IZ KAMNICE 4.15.

V SOBE VSTOPIMO OB 14.00 URI, IZPRAZNITI PA JO MORAMO DO 10.00 URE DOPOLDAN ZADNJI DAN.

PREDVIDEN POVRATEK AVTOBUSA JE V TOREK, 03.09.2019 OB 11.00 URI!

OPOMBA:
- NE POZABITE VELJAVNEGA OSEBNEGA DOKUMENTA (POTNI LIST ALI OSEBNA IZKAZNICA).
- VZAMITE SEBOJ TUDI EUROPSKO KARTICO ZAVAROVANJA (MODRO), ČE JE NIMATE SI JO PROSIM NABAVITE!
- IN PA ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE "VZAJEMNA", KI SMO JO UREDILI SKUPINSKO IN STE ZANJO PLAČALI V PISARNI DRUŠTVA. TO KARTICO PA DOBITE NA AVTOBUSU OD MILENE IN JO MORATE ČUVATI DO PRIHODA DOMOV. VELJAVNOST TE KARTICE PA JE 11 DNI.

SEPTEMBER

V ČETRTEK, 12.9.2019 VAS VABIMO NA SREČANJE IN PRIJETNO DRUŽENJE V OKREPČEVALNICO "PANORAMA", BRESTERNIŠKI VRH 26 (RAZGLED MARIBOR NA DLANI).
ZBIRALIŠČE ZA POHODNIKE JE AVTOBUSNO POSTAJALIŠČE PRI POŠTI V KAMNICI. VODJA POHODA JE
G. BLAŽ WUDLER. ODHOD IZPRED POŠTE JE OB 10,00 URI.
VSI OSTALI, KI SE POHODA NE UDELEŽITE, PA SE PRIPELJETE NA BRESTERNIŠKI VRH 26, S SVOJIMI VOZILI.

CENA JE 11 €
Vključuje hrano in glasbo

PRIJAVE SE ŽE ZBIRAJO V PISARNI DRUŠTVA IN TO NAJKASNEJE DO SREDE, 11.9.2019.

VESELIMO SE PONOVNEGA SREČANJA Z VAMI!

OKTOBER

V TOREK, 15.10.2019: BO ZAKLJUČEK KEGLJAŠKE SEZONE. ZBRALI SE BOMO OB 12.00 URI NA KEGLJIŠČU V KAMNIŠKI GRABI 60, PRI DRUŽINI WUDLER. ZA HRANO IN DOBRO KAPLJICO SMO POSKRBELI.

LEPO VABLJENI VSI KEGLJAČI!

S L I K E


V ČETRTEK, 17.10.2019: KOSTANJEV PIKNIK, BRESTERNIŠKI VRH 26. DOBIMO SE OB 11.00 URI NA "PANORAMI" MARIBOR NA DLANI (MEDIČ). ZARADI PRIJETNEGA VZDUŠJA IN ČUDOVITE NARAVE SMO SE ODLOČILI, DA SE DOBIMO NA ENAKEM KRAJU.
NAŠ NAMEN JE BIL "ŽAVCARJEV VRH" IN TUDI V PROGRAM SMO TAKO NAPISALI, KER PA NAS JE DRUŽINA GRACE NA ŽAVCARJEVEM VRHU PREDČASNO ZAPUSTILA SMO SE ODLOČILI DRUGAČE.

CENA PIKNIKA JE 13 €
- vključeno kosilo s sladico in glasbo

PRIJAVE  S PLAČILOM ZBIRAMO V PISARNI DRUŠTVA DO SREDE, 16.10.2019 DO 12.00 URE.

VSI TISTI, KI BI RADI RAZGIBALI SVOJE TELO IN PEŠAČILI, PA IMATE NA RAZPOLAGO POHODNIŠTVO. ZBIRALIŠČE OB 9.30 URI V KAMNIŠKI GRABI 60, VAŠ VODIČ BO BLAŽ WUDLER.

ZA PRIJETNO DRUŽENJE IN PEKO POTREBUJEMO TUDI VAŠ PRISPEVEK KOSTANJEV, TAKO KOT VSAKO LETO DOSLEJ!
DRUŽENJE BO V VSAKEM VREMENU, ZATO VAS PRIČAKUJEMO V ČIM VEČJEM ŠTEVILU.

S L I K E 

NOVEMBER

V PETEK, 8.11.2019: MARTINOVANJE NA TURISTIČNI KMETIJI "MARGUČ", DRAŽA VAS 51, LOČE.
AVTOBUS ODPELJE IZ BRESTERNICE OB 15.00 URI IN IZ KAMNICE OB 15.10.
CENA MARTINOVANJA JE 26 €
- v ceno je vključen prevoz, hrana in glasba (Dušan in Tonja)

PRIJAVE BOMO SPREJEMALI S PLAČILOM V PISARNI DRUŠTVA V SREDO, 30.10.2019 IN ZA ZAMUDNIKE ŠE V SREDO, 06.11.2019 VSE DO ZASEDBE AVTOBUSA.

Z VAŠO UDELEŽBO BO SREČANJE IN DRUŽENJE PRIPOMOGLO, DA BOMO SKUPAJ NAZDRAVILI "MARTINU" IN KRSTILI NOVO VINO.

NAZDRAVJE MARTINU IN DOBRI VOLJI!

DECEMBER

V PETEK, 27.12.2019 PREDSILVESTROVANJE V ČUDOVITEM AMBIENTU GOSTILNE "MODRA FRANKINJA", Karantanska ulica 26, MARIBOR.
PO ŽELJI VEČINE NAŠIH ČLANOV SMO ORGANIZIRALI AVTOBUSNI PREVOZ ZA VSE UDELEŽENCE, ČEPRAV SE BO VSE DOGAJALO V MARIBORU.
AVTOBUS ODPELJE IZ BRESTERNICE OB 16.00 URI IN IZ KAMNICE 16.10.
CENA SILVESTROVANJA JE 31 €
PRIJAVE SE ŽE ZBIRAJO V PISARNI DRUŠTVA IN SICER DO ZASEDENOSTI V AVTOBUSU.

PRIJAVITE SE, DA SE BOMO SKUPAJ POSLOVILI OD STAREGA LETA IN NAZDRAVILI N O V E M U 2020!

POMEMBNO OBVESTILO!

ZARADI PREMAJHNEGA ZANIMANJA IN S TEM TUDI PRIJAV BO LETOS ŽAL ODPADLO NAŠE SILVESTROVANJE V GOSTIŠČU "MODRA FRANKINJA". TRUDILI SMO SE, DA SE KOT VSAKO LETO PRED KONCEM LETA MALO POVESELIMO, ZAPLEŠEMO, PODRUŽIMO TER SI ZAŽELIMO VSE LEPO V LETU KI PRIHAJA. ŽAL LETOS DO TEGA NI PRIŠLO, KER SE JE VEČINA VAS TAKO ODLOČILA.
VSI TISTI, KI PA STE SE PRIJAVILI PA VAS PROSIM, DA SE ZGLASITE V TOREK, 24.12.2019 MED 8.00 IN 10.00 URO DOPOLDAN V PISARNI DRUŠTVA, DA SE VAM VRNE DENAR.

NAJ BO MOJA ČESTITKA ZA VSE VAS.

VSE, KAR UPATE, NAJ SE IZPOLNI,
VSE KAR IŠČETE, NAJ SE ODKRIJE,
VSE KAR V SRCU ČUTITE, NAJ SE V SREČO ZLIJE IN
VSE KAR SI ŽELITE, NAJ SE URESNIČI!

PRIJETEN BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO!

Milena

Uradne ure

Pisarna društva je odprta
vsako sredo med 8.00 in 12.00 uro.

V tem času smo vam na voljo za vsa vprašanja in pomoč.

Vabljeni. 

Kontakti

Kontaktirate nas lahko

po telefonu:
02/623 13 80 ali 0590 44 493

po email-u: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

na internetu: http://www.du-kbg.si

na naslovu: Društvo upokojencev
Vrbanska cesta 97, 2351 Kamnica

ČLANARINA

Članarina za leto 2024 znaša 12 €.
Poravnate jo lahko vsako sredo med 8. in 12. uro v pisarni društva, najkasneje do 30.06.2024.

Ob plačilu članarine boste prejeli še seznam aktivnosti društva v letu 2024.

Plačilo VS je možno do 30.4.2024